Logo

Bopil ActiveHorse

ActiveHorse

ActiveHorse stallanläggning för lösdrift är ett nytt sätt att hålla hästar på utifrån hästens naturliga behov. Stallanläggningen är ett totalkoncept för hållbar hästhållning. Nedan ser du en presentation av delelementen.

Se i Shop!     Vi levererar globalt!     

Kraftfoderstation

Kraftfoderstationen är en helautomatisk, tillförlitlig foderanläggning som sparar många arbetstimmar. Hästen får exakt den foderblandning och mängd som den har behov av fördelat över många mindre portioner under dagen. Stationen kommer i ett L- och en XL-version.

Grovfoderstation

Med grovfoderstationen tilldelas hästen den mängd strö den naturligt skulle söka efter, fördelat över många mindre portioner under dygnet. Stationen sparar upp till 60 % av arbetet med strömedlet och minskar tunga lyft och damm i stallet.

Kombinerad kraft- och grovfoderstation

Med en kombilösning får du alla fördelar med både foder- och strösystemen. Anläggningen ger dig hästar med ett väl fungerande matsmältningssystem och starka lemmar. Det ger mer harmoniska hästar eftersom de får uppföra sig som det var meningen från naturens sida. 

Urvalsenhet

Med hjälp av den urvalsenhet som installeras vid foderstationens utgångar blir hästen automatiskt guidad till de olika områdena. Till exempel till gräs- eller jordhagar, bansystem med olika underlag, eller återgång till basområdet där foderstationerna och vilohallen finns.

 

Kontakta oss nu

Våra specialister år redo att vägleda dig

+45 7440 7025