Logo

Bopil PVC-golv

Optimal halksäkerhet

Som alternativ till betonggolv och galler av gjutjärn introducerar vi nu profilerade plastgaller. PVC-gallren, tillverkade av jungfruligt material, ger optimal säkerhet för dina grisar och smågrisar med en specialdesignad yta.

Vi erbjuder 7 olika galler som är anpassade till de olika stallsektionerna från burstallet till slaktsvinsstallet. Ge spädgrisen den bästa starten i livet med den homogena värmeledningsserien THERMO, eller upptäck hemligheten bakom en framgångsrik spädgrisproduktion i klimatstallet med vår CHESS-serie.

 

Oändligt många möjligheter

 

SWING-serien erbjuder ett brett utbud av individuella kombinationermed många olika storlekar och hårdhetstyper på buren.

CAST-serien ger jämna suggor med grundläggande svagheter den nödvändigahalksäkerheten både när hon står upp och ligger ner.

THERMO-serien omfattar ett brett utbudav högeffektiva värmespalter. Detta ger en enhetlig värmefördelning och ett unikt och bekvämt liggområde.

CHESS-serien med sitt unika schackrutemönster garanteraroptimal stegsäkerhet i alla rörelseriktningar.

RUBIN-serien är lika med förstklassig komfort och goda hygieniskaförhållanden som ger en sund tillväxt i de olika utvecklingsstadierna.

TRAPPER-serien skiljer sig från gallren i de tidigare avsnitten på grundav sin höga bärförmåga och förstklassiga självrengörande egenskap

Kontakta oss nu

Våra specialister år redo att vägleda dig

+45 7440 7025