Logo

Bopil BIAS

BIAS

BoPils individteststation är den mest exakta och driftsäkra stationen i tester. Stationen, som är utförd med en genomgående rostskyddande konstruktion, väger djuren med så mycket som 100 grams noggrannhet. Dessutom mäter den foderförbrukningen ner till 3 gram +/-. BIAS finns också med grisvikt.

En väl genomtänkt station

Stationen BIAS har ett väl genomtänkt hygien- och serveringsförhållande som gör det enkelt att ta sig till stationen. Grisarna lär sig otroligt snabbt att äta vid stationerna på grund av det inbyggda och upplysta trågområdet. Ett särskilt utbildningsprogram hjälper effektivt grisarna att komma igång innan prövningen inleds.

Med hjälp av BIAS FarmManager-programmet kan du styra alla funktioner i stationen, kontrollera foderflöde och ange alla nödvändiga data för automatisk utfodring. Du kan också se all info om djuren. Varje kontrollpanel innehåller även en säkerhetsbackup.

Fördelar:

  • Utfodrar efter önskemål eller restriktivt
  • Styrs och övervakas online
  • Enkel användning med pekskärm
  • Mycket exakt och tillförlitlig

BIAS hos Sølvbakkegård

”Vi har möjlighet att gå in och se om någon inte har ätit en dag, eller ätit mindre än 50 % av det normala. Då vet vi att det kan vara något fel på den grisen. Vi tar ut listan varje morgon och sen går vi runt och ser om det är någon som det är något fel på. Det kan också vara så att de har förlorat ett öronmärke, men då har vi hela tiden koll på vad som händer i stallet.” – Peter Kejser

Kontakta oss nu

Våra specialister år redo att vägleda dig

+45 7440 7025